Публично отваряне на ценовите предложения във връзка с обявения открит конкурс за Консултантска услуга за строителен надзор за обект „Възстановяване на улични настилки в кв. Черноконево в участъците с ново изградена канализация по проект „Изграждане и р

Публично отваряне на ценовите предложения във връзка с обявения открит конкурс за Консултантска услуга за стро

22 септември 2011 | 11:41
Дирекция „Европейски инфраструктурни проекти” – Управляващ орган по Кохезионен фонд (Регламент 1164/94) / ИА ИСПА в Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), обявява, че на 26 септември 2011 г. в 14.00 ч. в стая 409 в МРРБ ще се проведе публично отваряне на ценовите предложения във връзка с обявения открит конкурс за Консултантска услуга за строителен надзор за обект „Възстановяване на улични настилки в кв. Черноконево в участъците с ново изградена канализация по проект „Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа по левия бряг на река Марица в гр.  Димитровград”.

При отварянето на плика с предлагана цена имат право да присъстват всички участници в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел и средствата за масова информация.

Проектът се финансира със средства по Договор за финансиране № FI 20.153/1999  с Европейската инвестиционна банка
mrrb
  • Прикачени файлове (1)
    Писмо
Прикачени файлове (1)